SCHOOL, BLÉÉÉÉÉ….

Het kan zomaar gebeuren dat je naar school gaan helemaal niks vindt. Vooral omdat het maar niet wil lukken met taal of rekenen. Die lock-down heeft ook niet echt geholpen, met al die online lessen. En nu weer op school kunnen ze het niet duidelijk maken hoe dat nou zit met d’s of t’s, met procenten of breuken. 

Maar het is net als met gamen of sporten: daar was je in het begin ook niet zo goed in als nu! Je moet gewoon op de goeie manier je hersens trainen!  

Bijles van HBL kan je helpen om die basisvaardigheden te verbeteren!

WAT JIJ NODIG HEBT IS

BIJLES OF BLIJLES?

Eigenlijk zit je op blijles 🙂

Je bijles lijkt nameliijk helemaal niet zo op ‘les’. Volgens HBL leer je het best als je er plezier in hebt. Daarom zijn we ook veel spelletjes aan het doen. Duh, spelletjes waar je wel wat door leert natuurlijk. 

Het is vooral de truc om te kijken wat je wél kan, in plaats van wat je nog niét kan.  Niet iedereen leert namelijk op dezelfde manier. Bij HBL zit je niet met een hele klas vol andere leerlingen. Daardoor hebben we samen de tijd uit te vogelen wat voor jou dé manier is om je schoolproblemen de baas te worden. En voor rekenen kan dat weer een andere manier zijn dan voor bijvoorbeeld spelling….

GROEP 8

Als je in groep 8 zit en je komt voor bijles bij HBL, dan helpen we je ook met de voorbereiding op de middelbare school. Op die volgende school worden er wat andere dingen van je gevraagd dan op de basisschool.. Je moet bijvoorbeeld veel zelfstandiger kunnen werken. Of je tijd goed kunnen indelen. Als je merkt dat je dat nu al lastig vindt, kan HBL je helpen om beter voorbereid naar de middelbare school te gaan.


EN NU??

Lijkt het je wat om samen met HBL je huiswerkproblemen aan te pakken? Overleg eerst met je ouders of die dat ook zien zitten. Laat ze deze website zien en een kijkje nemen op deze pagina, die eigenlijk hetzelfde vertelt, maar dan meer voor je  moeder of vader.